Start > Pryltips > Kommentar om Grillspett (FireWire)

Grillspett (FireWire), kommentarer och synpunkter

Grillspett (FireWire)

Grillspett (FireWire)Firewire är en rostfri ståltråd du trär ditt grillkött på. Och egentligen fattar ju varenda kotte att det är bättre att trä saker på en tråd än på en pinne, så varför har ingen tänkt på det här tidigare? Här är fyra anledningar till att firewire är bättre än alla andra former av spett du kan trä kött på i syfte att grilla det:

1. Du behöver bara röra ditt råa kött en gång. Istället för att pilla ner det i påsen för marinering och sen kladda på de marinerade bitarna på spettet så trär du bara på det du vill på din firewire och viker ner hela klabbet i påsen för marinering.

2. En god grillplanering är a och o för en soft grillfest. Firewires flexibla, vik och formbara natur gör att du kan arrangera köttet på grillgallret på det sätt du önskar och ge plats för övriga köttstycken och korvar.

3. Till skillnad från träspett som du måste kasta och metallspett som tenderar att rosta och bli allmänt sunkiga är firewire av 100% rostfritt stål och håller i stort sett för evigt. Tänk vad glada dina barn blir när de får ärva dem. Dessutom är det mycket lätt att pilla av det grillade köttet. Ett inte oviktigt problem med reguljära spett.

4. Och sist men inte minst, firewire är 60 cm långt, det vill säga dubbelt så långt som ett genomsnittligt grillspett. Och dubbelt grillspett är dubbel glädje!


Länk: Mera information om Grillspett (FireWire)
Kommentarer och synpunkter


Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share