Start > Länkar > Kommentar om Viktvägvisaren

Viktvägvisaren, kommentarer och synpunkter

Viktvägvisaren

Att gå ner i vikt är inte enkelt, och tar en hel del tid och ansträngning. Här kan du jämföra alla möjliga dieter, viktklubbar, bantningspiller och måltidsersättningar med varandra för att hitta den metod att gå ner i vikt som passar dig bäst.

Viktvägvisaren granskar kritiskt de olika metoderna att gå ner i vikt och undersöker vilka vetenskapliga fakta som ligger bakom det mumbo-jumbo som står i reklamtexterna.

Om du testat en metod att gå ner i vikt kan du som användare betygsätta och recensera metoden och låta andra användare lära sig av dina erfarenheter, samt läsa andras recensioner.


Länk: Viktvägvisaren
Kommentarer och synpunkter

    2019-07-12 15:41:43

    Viktvägvisaren är en oseriös sida. Jag hamnade där när jag googlade på gröna kaffebönor. Genomgående svepande formuleringar om att forskning visat på effekt utan hänvisning till forskningen. Det fanns dock EN länk till en forskningsrapport de använde som belägg. När jag klickade på den (juli 2019) kom jag till en rapport som dragits tillbaka 2014 för att resultaten inte var tillförlitliga. Antingen bryr sig inte Viktvägvisaren om sanningshalten i alla påståenden då sajten bara syftar till att tjäna pengar på affiliate-länkar, eller så har de bara noll koll på vad de skriver om. Jag misstänker en kombination. Var källkritisk och undvik sidor som dessa.

    David

Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share